URGJENT! Femijet tane jane ne Rrezik nga Personazhi Momo ne You Tube

Vemendje Prinder! Personazhi Momo, qe shihni ne foto po shfaqet prej pak kohesh ne videot e kanalit You Tube per femije te moshave 2 – 5 vjec. Ky personazh i meson femijet se si te vetvriten ne kushtet e shtepise si psh.: te fusin pirunin te prizat elektrike, te kapin koken te dera e sobes kur prinderit jane ne gjume, e te tjera gjera si keto. Ne fund personazhi i kercenon femijet qe te mos i tregojne prinderve per keto gjera, pasi perndryshe do iu shfaqen ne shtepi dhe do i vrasin. Eshte nje fenomen i ngjashem me ate lojen Balena Blu, qe beri kerdine para pak koheve mes adoleshenteve. Shume femije jane te trembur dhe prinderit nuk arrijne te kuptojne perse iu tremben femijet.

Ju lutemi sigurohuni qe te kontrolloni videot qe shohin femijet tuaj ne kanalin You Tube. Persa kohe kompania ne fjale nuk shqetesohet nga gjera te tilla, atehere le te kujdesemi ne si prinder per te mbrojtur te vegjelit tane. Ju lutemi ta shpendani lajmin ne fjale duke e ndare artikullin neper rrjetet sociale dhe grupet ku merrni pjese.

Na ndiqni ne rrjetet sociale: Instagram, You Tube, Facebook, Twitter, LinkedIn.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.