14 Marsi – Dita e Veres

Mua me ka pelqyer gjithnje menyra sesi familjet e vjetra elbasanllije e festonin diten e veres, me lulet e perrenjve te mbjella ne vazo te vogla neper duar dhe me bujarine e tyre teksa me buzagaz te ofronin nje ballokume te bere vete, per te cilen ishin angazhuar nje nate te tere te gjithe anetaret e familjes.