Dedikim Birit Tim

Ky eshte nje dedikim i derguar me e-mail nga nje nene ne pritjen e embel. Jemi shume falenderues qe e besoi emocionin e vet tek rubrika jone me e re dhe i urojme djalit, te cilit i kushtohet ky dedikim i mrekullueshem e i ndjere, Jete te Gjate e te Lumtur!